Transylvania Hostel Întrebări frecvente

Întrebări frecvente despre Hostel

Un hostel este o formă de cazare care închiriază paturi individuale în dormitoare comune, în loc de o cameră întreagă. De obicei hostelurile oferă diferite facilități comune incluzând o bucătărie cu autoservire și camere de recreere pentru oaspeți punând accentul pe interacțiunea socială în rândul oaspeților. Pentru mai multe informații despre întrebări frecvente vizită Hostelmanagement.com
Deși avem party-uri și celebrări din când în când, Transylvania Hostel nu este un party hostel!! Majoritatea petrecerilor se întâmplă în diferite puburi și cluburi în afara hostelului care sunt la câteva minute distanță.

Localizare Transylvania Hostel

Pentru instrucțiuni detaliate cum să ajungeți la hostel, vizitați pagina Directions .
Cu autobuzul (autogara Fany sau Beta): Orangeways, Huben Kameleon Nemeth Speed.
Cu trenul (gara Cluj – Napoca): infofer.ro, bahn.de.
Cu avionul (CLJ Airport): Skyscanner, Wizzair
Cu masina: google maps
În Cluj – Napoca, în general poți să ai încredere în șoferii de taxi de la companiile înregistrate cum ar fi Nova sau Diesel. Un șofer de taxi înregistrat nu te va aborda niciodata în interiorul aeroportului, autogării sau gării. Oricare ar fi compania, întotdeauna cere să se pornească ceasul.

Transylvania Hostel Check-In / Check-Out

Da, vă rugăm. Totalul pentru șederea voastră la hostel se plătește la sosire pentru a avea acces la cameră și alte facilități ale hostelului.
Toți oaspeții trebuie să aibă la ei un pașaport sau oricare alt act de identificare ca să se poată caza la hostel. Nimeni nu va fi cazat fără un act de identificare.
Check-in începe la 14:00 (2:00 pm). Și check-out este la 11:00 am
Pentru că check-out pentru ceilalți oaspeți este 11:00 am și camerele trebuie curățate, nu putem promite că patul o să fie disponibil dacă se ajunge mai repede. Dacă se ajunge foarte devreme, de exemplu 5:00 am este recomandat să se rezerve patul/camera cu o noapte mai repede ca să se asigure că patul nu o să fie ocupat la sosire. Paturile noastre sunt rezervate pe noapte, nu pe zi și de aceea ora 5:00 am este considerată noaptea precedentă.
Este recomandat să se facă o rezervare ca să se asigure că este loc în hostel dar nu este obligatoriu. Oaspeții care sunt walk-in/vin fara rezervare sunt la fel de bineveniți, in limita locurilor disponibile.
Apasă pe Butonul “Rezervă acum “care este deasupra acestei pagini. Selectează ce fel de camera ți-ar plăcea și data pentru sosire. Rezervarea o să fie confirmată cu un card de credit.

Plata la Transylvania Hostel

Pe lângă plata direct cu bani gheață (cash) acceptăm și cărțile de credit: Visa, Visa Electron și MasterCard. Vă rugăm să fiți conștienți că banca va adauga o taxă suplimentară de 3% la toate plățile efectuate prin cartea de credit.
Copiii sub 18 sunt bineveniți în camere private sau în dormitoare unde toate paturile sunt rezervate de aceleași persoane. Copiii nu au permisiunea să doarmă în dormitoare comune cu alți oaspeți.
Un copil sub vârsta de 3 ani poate să împartă patul cu un părinte pe gratis. Copiii peste 3 ani o să plătească aceeași sumă ca ceilalți oaspeți, iar întregul dormitor trebuie să fie sub aceași rezervare deoarece persoanele sub 18 ani nu au permisunea să doarmă într-un dormitor comun cu ceilalți oaspeți.
Nu oferim reduceri pentru șederi mai lungi. Durata maximă de ședere este 14 zile.
Pentru persoane: Rezervările trebuie să fie anulate înainte de 12:00 în ziua de dinainte de rezervare. Toate rezervările anulate după această perioadă o să fie taxate cu suma întreagă pentru prima noapte de cazare.
Pentru grupuri: Să se verifice politica de anulare din contract.
Nu. Suntem un hostel independent și nu solicităm niciun fel de card.
România nu este în zona Euro și conform legii putem face tranzancții numai în moneda națională. Lângă hostel, la 2 minute, se află un schimb valutar și un bancomat.
Oricare alt website în afară de cel al Hostelului (www.hostelcluj.com) pe care se va face rezervarea o să păstreze comisionul. Hostelul nu va primi niciodată acei bani. Website-urile de rezervări sunt bune pentru găsirea unei destinații dar întotdeauna este indicat să se facă rezervarea direct cu hostelul pentru a se evita comisioanele/depozitele adiționale.
Nu. Fiecare oaspete trebuie să aibă un pat individual. Când hostelul ajunge la capacitatea maximă de cazare nu vom mai face rezervări.
Nu oferim reduceri pentru studenți.

Facilitățile oferite de Transylvania Hostel

Hainele se pot spăla contra cost la mașina de spălat a hostelului și se usucă ecologic la soare, astfel procesul poate dura între 12 şi 24 h.
Există locuri de parcare pe strada din fața hostelului. Tariful primăriei pentru 30 de minute este de 1 Leu și 9.5 Lei pentru toată ziua. Parcarea este gratis în timpul săptămânii de la 21:00 – 07:00 și toată ziua duminica.
Nu oferim spații și facilități pentru camping.
Nu. Oferim așternuturi și lenjerie de pat gratis. Sacii de dormit nu sunt permiși din motive sanitare.
Nu. Este un hostel pentru călători, nu un hotel.
Nu avem propriul nostru restaurant, dar avem o mulțime de restaurante în apropierea hostelului.
Desigur! Avem o bucătărie mare pentru folosința oaspeților. Ai libertatea de a găti specialitățile tale.
Micul dejun nu este inclus, dar suntem dispuși să vă oferim niște opțiuni lângă hostel.
Da. Vă oferim internet WIFI în tot hostelul cât și un calculator cu conexiune la internet în camera cu jocuri.
Băile noastre sunt accesibile tuturor. Ești binevenit să folosești orice baie disponibilă.
Oferim camere private, pe lângă dormitoarele comune.
Toate dormitoarele nostre sunt mixte, deci s-ar putea să împarţi dormitorul atât cu băieţi cât și cu fete în funcție de cine și-a făcut rezervare în aceeași perioadă.

Reguli de ordine interioară

Regulile noastre sunt derivate din bun simț și respect reciproc:

  1. Fumatul este permis numai în exteriorul hostelului.
  • Vă rugăm să păstrați liniștea după ora 23:00 (11:00 pm) din respect pentru vecini și ca toată lumea să poată să doarmă.
  • Prietenii din afara hostelului sunt bineveniți să vă viziteze numai în spațiile comune ale hostelului și sunt rugați să plece până la ora 23:00. Toți vizitatorii trebuie să prezinte un act de identitate la sosire.
  • Folosirea sacilor de dormit nu este permisă din motive sanitare.
  • Orice oaspete care pierde controlul funcțiilor fiziologice și face dezordine mare ca rezultat al supraintoxicării o să fie taxat cu 25 de Euro pentru curățenie.
Ești binevenit să fumezi afară, pe balcon sau pe terasă.
Nu. Sunteți cu toții băieți și fete mari și puteți să veniți și să plecați cum doriți.
Nu. Poți să mergi înapoi la el acasă. 😉
Avem camere private care sunt perfecte pentru cupluri. În afară de această cameră, fiecare persoană trebuie să își rezerve propriul pat.
Nu permitem accesul animalelor de companie.